Малітва на поспех - чытаць малітвы аб працы і шанцаванні ў справах

  1. Малітва на поспех і поспех у працы
  2. Малітва Святы пакутнік Трыфан
  3. Малітва перад пачаткам любой працы, любой справы
  4. Малітва пасля заканчэння справы

змест артыкула

Малітва на поспех у працы і поспех у справах - якая яна? Каму трэба аддаваць хвалу, каб прафесійная дзейнасць ішла ў гару? Ведайце гэта з артыкула.

Малітва на поспех і поспех у працы

Хрысціянін просіць Бога аб дапамозе ў кожнай справе, таму правільна маліцца і ў пошуку працы і пра тое, каб работа пайшла добра. Як маліцца?

Вядома, маліцца трэба Госпаду Ісусу Хрысту ад усяго сэрца, просячы Яго дапамагчы знайсці такую ​​працу, каб годна, без граху прымяняць свае таленты на славу Божую і на карысць людзей.

У пошуку працы таксама моляцца Святы пакутнік Трыфан.

Малітва Святы пакутнік Трыфан

О, сьвяты мучанік Хрыстовы Трыфанаў, хуткі помощниче ўсім, да цябе звяртаюцца і моліцца перад сьвятым тваім чынам скоропослушный предстателю О, сьвяты мучанік Хрыстовы Трыфанаў, хуткі помощниче ўсім, да цябе звяртаюцца і моліцца перад сьвятым тваім чынам скоропослушный предстателю!

Чытайце таксама - вячэрнія малітвы

Пачуй вось, цяпер і на вский гадзіну маленьне нас, недастойных рабоў тваіх, шануючых сьвятую памяць тваю. Ты вось,, угодниче Хрыстоў, сам абяцаўся ты перш зыходу твайго ад жыцьця гэтага тленнаго маліцца за ны да Госпада і папрасіў Ты ў Яго дар гэтай: калі хто ў якой-небудзь патрэбе і смутку сваёй призывати пачне святое імя тваё, той ды пазбаўлены будзе ад усякага прилога злаго. І якоже ты часам дачка Царову ў Рыме градзе ад д'ябла што пакутуе ў вылечыў ты, сіцэ і нас ад лютых яго падкопаў захавай ць ўсе дні жыцця нашага, а найболей ж у дзень страшны последняго нашага, скону прадстацельства пра нас, егда Цёмны зраки падступных дэманаў акружаць і ўбаяцца нас пачнуць. Будзі нам тады памочнік і хуткі прогонитель падступных дэманаў, і да Валадарства Нябеснага правадыр, идеже ты сёньня предстоиши з абліччам святых у Прастола Божага, молі Госпада, ды будуць годнымі і нас супольнікамі быці присносущнаго весялосьці і радасці, ды з табою купно ўдастоены славити Айца і Сына і Сьвятога Суцяшальніка Духа на вякі. Амэн.

Трапар, тон 4

Пакутнік Твой, Госпадзе, Трыфан, ва пакуце сваім вянок прыемны нетленный ад Табе, Бога нашага; маючы бо крэпасць Тваю, катаў скінь, скрышы і дэманаў немощныя дзёрзкасці. Таго малітвамі выратуй душы нашы.

Трапар, тон 4

Ежы боскай, треблаженне, атрымліваючы асалоду ад на нябёсах неоскудно, славяць сьпевамі памяць тваю, Пакроў і захавай ад усякага патрэбы, отжени якія шкодзяць нівах жывёл, табе нешта ад любові сьпяваем заўсёды: радуйся, Трыфанаў, пакутнікаў ўмацаванне.

Кандак, тон 8

Троечнага цвёрдасць шматбожжа разбурыў Ты ад канец, всеславне, сумленны ў Хрысце былі наперад, і, перамогшы каты, у Хрысце Збаўцу вянок прыняў Ты пакутніцтва твайго і таленты Боскіх вылячэнняў, бо непераможны.

* * *

Адзін святой, Пахом Вялікі, прасіў Бога, каб Бог навучыў яго, як трэба жыць. І вось Пахомаў бачыць Ангела. Анёл спачатку маліўся, потым стаў працаваць, потым зноў памаліўся і зноў узяўся за работу. Пахомаў і рабіў так усё жыццё. Малітва без працы не пракорміць, а праца без малітвы празапас не пойдзе.

Малітва працы не перашкода, а запамога. Можна падчас працы ў душы маліцца, і гэта значна лепш, чым думаць аб дробязях. Чым больш чалавек моліцца, тым яму лепш і жыць.

* * *

Чытайце таксама - ранішнія малітвы

Малітва перад пачаткам любой працы, любой справы

Цару Нябесны, Уцяшыцелю, Духу ісціны, Ты ўсюды прысутны і ўсё напаўняеш, Скарбніца дабра і жыцця Падацелю, прыйдзі і пасяліся ў нас, і ачысьці нас ад усякай нечыстаты, і спасі, Добры, душы нашы.

Блаславі, Госпадзі, і дапамажы мне, грэшнаму, здзейсніць пачынаеш мною справу, у славу Тваю.

Госпадзе, Езусе Хрысце, Сыне Адзінародны Безначальнаго Твайго Айца, Ты бо раклі Ты Прачыстая вуснамі Тваімі, бо без Мяне не можаце выконваць ничесоже. Госпадзе мой, Госпадзе, вераю аб'ём у душы маёй і сэрца Табою сказанае, прыпадаючы Тваёй дабрыні: дапамажы мі, грэшнага, гэта справа, мною пачынаецца, пра Цябе Самім совершити, у імя Айца і Сына, і Сьвятога Духа, малітвамі Багародзіцы і ўсіх Тваіх святых . Амэн.

Малітва пасля заканчэння справы

Выкананне ўсіх добрых Ты ёсьць, Хрысце мой, выканай радасці і ўцехі душу маю і збаў мяне, бо Ты адзіны шчодраміласьцівы, Госпадзе, слава Табе.

Годна ёсць яка Сапраўды блажити Цябе Багародзіцу, Присноблаженную і Найчысцейшую і Маці Бога нашага. Сумленных Херувім і больш слаўную без параўнання Серафім, без истления Бога Слова нарадзіўшая, існую Багародзіцу, Цябе мы ўзьвялічваем.

Вам спадабаўся артыкул Малітвы аб працы, малітва на поспех і поспех у справах? Тады прачытайце іншыя матэрыялы пра малітвах:

Каму трэба аддаваць хвалу, каб прафесійная дзейнасць ішла ў гару?
Як маліцца?